Programi

Za otroke, mladostnike, odrasle in seniorje.

V programe vadbe juda se lahko vključite vsako leto septembra. Trenutno izvajamo 5 programov, ki skozi šolo varnega padanja in psihofično krepitev telesa zadovoljuje tako najmlajše in mladostnike, kot tudi odrasle in seniorje.
Kindergarten

Judo vrtec

Program je namenjen 4 in 5 let starim otrokom. Vadba poteka na judo blazinah z dvema strokovno usposobljenima judo učiteljema dvakrat tedensko po 60 minut.

Vadba temelji na izboljšanju osnovnih motoričnih gibanj in spretnosti, izboljšanju hitrosti ter koordinacije preko igre in vadbe na zabavnih poligonih.

Preberi več
Beginners

Začetniki

Program je namenjen osnovnošolski mladini. Vadba poteka dvakrat tedensko po 60 oz. 90 minut v različnih skupinah pod vodstvom strokovno usposobljenih judo učiteljev.

Vadba temelji na razvoju psihološke stabinosti, krepitvi telesa in učenju tehnik premagovanja strahu pred nasprotnikom in ovirami, ki se pojavljajo na treningu, pred tekmovanji, strahom v šoli in v življenju nasploh.

Preberi več
School

Judo šola

Program je namenjen osnovnošolski mladini in tudi starejšim. Vadba poteka dvakrat oz. trikrt tedensko po 60 oz. 90 minut v različnih skupinah pod vodstvom strokovno usposobljenih judo učiteljev.

Vadba temelji na izboljšanju osnovnih in specifičnih judo spretnosti: na izboljšanju hitrosti, na povečanju telesne vzdržljivosti, na pridobivanju moči ter na osvajanju vrednot spoštovanja, prijateljstva, poguma, discipline, samokontrole in vztrajnosti.

Preberi več
Riders

Tekmovalci

Program je namenjen tekmovalcem, ki trenirajo vrhunski judo in tudi rekreativcem, ki so že aktivno trenirali judo in se želijo ponovno ukvarjati s tem športom. Vadba poteka štirikrat oz. šestkrat tedensko po 90 oz. 120 minut v različnih skupinah.

Vsi naši trenerji so visoko strokovno usposobljeni; imajo licence Judo zveze Slovenije za opravljanje strokovno-pedagoškega dela.

Preberi več
Seniors

Študenti & odrasli & seniorji

Program je namenjen starejšim od 18 let in seniorjem, ki želijo vaditi judo in se spoznati s filozofijo tega čudovitega športa, ki človeka razvija celostno. Vadba temelji na osvajanju tehnik fizičnega in psihičnega razvoja ter druženju in zabavi.

Vadba poteka dvakrat oz. trikrat tedensko po 60 oz. 90 minut v različnih skupinah pod vodstvom strokovno usposobljenih judo učiteljev.

Preberi več